Hvorfor vælge et aktieselskab?

Iværksættere skal allerede vælge den juridiske struktur af deres virksomhed selv, før de begynder sådan venture, hvis det kun for at sikre, at de nu risiciene og fordele involveret i at starte denne form for virksomhed. Virksomhedsejere kan vælge at sætte op en enekontrol eller fælles enkeltmandsvirksomhed, indgå i et partnerskab eller danne en corporation.

Hver af de tre juridiske strukturer har sine egne fordele og ulemper. En enkeltmandsvirksomhed er den nemmeste form for virksomhed at sætte og drive fordi kun én person er ansvarlig for beslutningstagning og for at drive virksomheden. Dog nødt at være alene i business betyder, at du er eneansvarlig for hvad der sker med dig business og du kun til at stole på din egen kapital og ressourcer.

Et partnerskab er bedre i betragtning, at to eller flere hoveder er altid bedre end én. Et partnerskab tilbyder flere muligheden for kapital base og hjernekapacitet. Men partnerskaber ikke altid arbejde på grund af modstridende forretningsbeslutninger.

Næste, hvis ikke den bedste løsning er at danne et selskab, der vil bestå af nedfældere der bliver udbudt seed-kapital for virksomheden. Et selskab kan give flere finansieringskilder og ejerne er kun ansvarlig for som meget som penge de har investeret i virksomheden. Forudsat selvfølgelig, at selskabet ikke hengive ulovligheder eller gør ting i ond tro. Dermed ville kræve anvendelse af princippet om piercing slør af corporate fiktion. Det betyder, at ejerne kan gøres ansvarlige selv ud over mængden af deres investeringer, hvis de findes for at være i ond tro i visse transaktioner.

Mens corporation har vist sig for at være den bedste mulighed for virksomhedsejeren, der er tilsyneladende en anden indstilling, der hedder det aktieselskab, der tilbyder Karakteristik af både partnerskabs- og corporation. Medlemmer af et aktieselskab kan nyde begrænset ansvar nydes af selskaber, medmindre en personlig garanti er blevet underskrevet. Denne juridiske struktur tilbyder også skattemæssige fordele meget gerne fordele findes til selskaber.

Et aktieselskab kræver dog ikke bureaukrati af et selskab med hensyn til udtagning af minutter. Og i modsætning til et partnerskab, hvor partnerne kan kun deltage i beslutningstagning afhængigt af deres status som partnerskab, medlemmer af et aktieselskab kan deltage i beslutningstagning uden at miste deres begrænset ansvar beskyttelse.

Men mens en corporation kan vare i 50 år forlænges for endnu en periode, et aktieselskab kan let opløses især når medlem dør eller bliver konkurs. Det er også mere muligt at danne et selskab, hvis der er planer om at gøre et offentligt tilbud.

Trods ulemperne at danne et aktieselskab, er det stadig det bedste valg for business nystartede virksomheder, der afprøver stadig farvande, men allerede ønsker at give deres forretning en juridisk struktur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*