Køb nu og betal senere

Clearpay og Klarna er to eksempler på køb-nu-betal-senere-programmer. Begge tilbyder forskellige betalingsbetingelser. Klarna giver dig mulighed for at foretage betalinger efter et bestemt tidspunkt. Laybuy giver dig mulighed for at betale i skiver. BNPL er især nyttigt, når du ikke er i stand til at betale kontant med det samme. Du kan også finde det fordelagtigt, hvis du er usikker på, om du vil være i stand til at betale det fulde beløb. Dine rettigheder såsom renter, strafgebyrer og andre vilkår bestemmes af den betalingsplan, du vælger.

Respondenterne fik lov til at vælge flere svar i undersøgelsen. Mange af respondenterne angav, at de havde brugt køb nu og betaler senere tendens til at foretage køb online. Brian Riley og Samantha Subin siger, at denne tendens vokser hurtigt her, og du kan foretage et køb nu og betale senere. Afterpay udvider sit netværk af deltagende detailhandlere hver uge, så du kan finde det bedste køb nu, betal senere mulighed.

Før du ansøger om et køb-nu, betal-senere-program, er der nogle ting, du bør overveje. Selvom de fleste køber nu, vil betal senere programmer ikke påvirke din kredit score betydeligt, skal du sørge for at have midlerne til at tilbagebetale det. Indstil påmindelser i din kalender for at sikre, at dine betalinger er til tiden. Dette vil demonstrere for långivere, at du er en pålidelig låntager. Et kreditkort er en mulighed, hvis du er bekymret for, hvordan det vil påvirke din kredit score.

Yngre generationer bruger i stigende grad Køb nu, betal senere-programmer. Kreditkortselskaber bruger berømtheder fra A-listen til at promovere deres produkter og tiltrække yngre kunder. Walmart har erstattet sit layaway-program med Affirm. Andre har også udvidet til virtuelle kort og gældstjenester. Disse tjenester giver forbrugerne et alternativ til at betale fuld pris for deres køb. Tjenesten bliver mere populær i USA, hvilket gør det lettere for forbrugerne at få adgang til de tjenester, de har brug for.

Farvede mennesker bruger i stigende grad køb-nu, betal-senere-tjenester. Denne service giver dig mulighed for at tjene mere end $ 870 millioner i online detailsalg i USA. Morning Consult fandt ud af, at 28% af sorte og latinamerikanske kunder brugte køb nu, betal senere tjenester sammenlignet med 14% for hvide. Fountain sagde, at markedsføring køb nu, betale sent til farvede mennesker var forsætlig.

Der er nogle ulemper ved at købe en Køb nu, Betal senere service. En Køb nu, betal senere-tjeneste kan have en større risiko for misligholdelse end kreditkortkonti. Fordelene opvejer eventuelle ulemper. Du er mindre tilbøjelig til at misligholde, og mange kreditkort giver dig mulighed for at sprede omkostningerne over en længere periode. En Køb nu, Betal senere-tjeneste har den største fordel: den giver dig mulighed for at foretage betalinger, når du er klar.