Bloker Pop Ups og låse døren

Ralph Waldo Emerson sagde, at “der er altid tid nok for høflighed.” Men hvis du ejer din egen virksomhed eller arbejde ud af dit hjem, du har sandsynligvis ikke tid til meget andet. Kobling de iboende udfordringer ved at eje din egen forretning med distraktioner af arbejde i hjemmet kan skabe en alvorlig træk på din moral og indkomst. Hvis du finder dig selv tilbringer for meget tid beskæftiger sig med distraktioner og ikke nok tid på at arbejde på virkelige problemer, er det på tide at handle. At tage enkle trinene i denne artikel kan hjælpe dig med at øge dit arbejdseffektivitet, og i sidste ende forbedre din bundlinje.
Blokere Pop Ups
Chancerne er meget godt, at du tilbringer en stor del af din dag på computeren, sandsynligvis arbejder online for meget af tid. Din tid er for værdifulde til at spilde en anden anden lukker alle de pop ups, der synes at være overalt på internettet. Billig eller gratis software er tilgængelig hen til stop affyre ups fra nogensinde viser på din skærm, og den tid, mister du downloade programmet vil nemt gøres op i sparede tid surfing pop op gratis online. Gør dig selv den simple tjeneste og blokere pop ups i dag.
Oprette en proces
Dårlige vaner er svære at bryde, men så er gode. Hvis du finder dig selv gør den samme opgave igen og igen, tage en lille smule tid til at sidde og skabe en formel proces for, hvordan du vil håndtere denne situation. Det kan være noget så simpelt som besvarelse af en kunde eller klient email. Hvis du gør det på samme måde hver gang, du vil altid vide om e-mailen er blevet besvaret, hvor e-mail gemmes, og hvad, hvis noget, skal være at følge op på det. Proces-og vil spare dig tid på næsten alt, hvad du gør, fra rapportering til fakturering til bestilling.
Opdater din teknologi
En ny computer kan synes som en luksus, som du ikke har råd til på din lille budget, men når man tænker på mængden tid mistede venter for programmer til at indlæse eller ordning hen til genstarte når det går ned, du kan finde den tabte tid er værd et nyt system. Hvis du virkelig ikke råd til at opgradere dit system, tror, om at tilføje mere hukommelse, eller opdatering af processoren. Tilføje software, der vil beskytte din computer mod virus og blokere pop ups kan også hjælpe, hvis du ikke kan opgradere. Kontroller online, om tilbud og du vil typisk finde billige computere og tilbehør.
Lås døren
Bare fordi du arbejder i hjemmet betyder ikke, du skal være hjemme hele tiden. Hvis du har et kontor, hvor du gør de fleste af dit arbejde, Sørg for, at der er et fungerende lock på det, og ikke være bange for at bruge den. At lukke office døren er lidt ligesom når du blokere pop ups – du arbejder på hvad du har brug at arbejde på, og ikke hvad der kommer gennem din dør. Selvfølgelig, hvis du arbejder hjemme fordi du ønskede at være i stand til at tage sig af dine børn eller dine kæledyr leguaner, være ansvarlig og aldrig lade din familie mister priority-wise til din virksomhed. Hvis du har for mange problemer med balance mellem familie og virksomhed, sidde med dem og tale om dine problemer. Finde en løsning, der virker for alle, og holde sig til det.
Ikke arbejde i din pyjamas
For nogle mennesker kan dette være hele appellen af arbejder hjemme. Undersøgelser har imidlertid vist, at den måde, du klæder har betydning for typen og kvaliteten af arbejde du er i stand til at gøre. Du behøver ikke at bære et jakkesæt og slips hver dag bare for at gå over bøgerne, men overveje dressing pænt, når du har en masse at gøre. Du vil mest sandsynligt føler at du mener det alvorligt hvis du ser ud som du mener det alvorligt.
At eje dit eget hjem business kan være den drømmejob du ønsker det skal være, men du måske nødt til at tage en proaktiv tilgang til at styre de ting, at distrahere dig på daglig basis. Eliminerer distracters og øge din personlige effektivitet vil hjælpe dit hjem virksomhed lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*