Udstyre din Home Office – del 1

At have et tilstrækkeligt udstyret hjem kontor er afgørende for at være produktive. Det er ikke påkrævet at alt er helt nyt, eller er det nødvendigt, at du bruger en masse penge. Hvad er vigtigt er at du vælger emnerne omhyggeligt og at de er funktionelle og sikker til brug i hjemmet kontormiljø.
Tjek din telefonbog for brugte office Møbelforretninger. Mange gang du kan finde meget flot møbler tilgængelig på en brøkdel af prisen. Glem ikke også kontrollere videresalg butik og sparsommelighed butikker i dit område samt de lokale rubrikannoncer.
1. skrivebordet
Større er bedre når det kommer til skranker. Prøv at vælge en, der har masser af plads til din computerskærm, tastatur, telefon og plads til at sprede ud papirarbejde og noget andet, som du kan arbejder på i øjeblikket. Vælge et skrivebord, der har tilstrækkelig skuffe plads og en fil skuffe for kortsigtede indgivelsen af aktive projekter.
Hvis du vælger et skrivebord, der har en indbygget tastatur støtte hylde, Sørg for at hylden det bred nok til at holde dit tastatur og stadig har masser af plads til at lade dig udføre naturlige mus øjeblik. Nogle af de nye tastatur designs, såsom Microsoft “Naturlige”, er bredere end standard tastaturer.
2. formanden
Ordentlig ryg og nakke støtte er afgørende, når du bruger hele dagen sidder. Køb den bedste stol, som du har råd til. Stolen skal have fast øvre og lavere (eller lumbal) rygstøtte. Et spinkelt ryglæn lægger vægt på din ryg, mens du sidder og forårsager smerter i ryggen. Kigge efter en stol hvor den nederste del af et ryglæn er lidt buet for at følge den naturlige kontur af din rygsøjle.
Du stol sæde sæde skal føle sig godt tilpas, når du først sidder ned, og bør forblive på den måde, efter at du har siddet i en betydelig periode. Hvis sædet bliver ubehageligt så skum polstring kan ikke være en tilstrækkelig høj densitet, eller den Profilstyring kan ikke være rigtigt for din krop.
Sørg for at du har masser af plads omkring dine hofter og lår. Du skal have mindst en tomme plads på begge sider af din krop. Det er også vigtigt at din stol sæde ordentligt understøtter dine lår uden kanten af sædet kommer i kontakt med bagsiden af benene, mens du sidder.
3. arkivskabe
For at holde dit hjemmekontor, organiseret, og undgå rod, får du brug for arkivering kabinetter. Der hovedsageligt filer to forskellige frysere, der er perfekt til et hjemmekontor. Her er en hurtig oversigt:
a) lodret arkivskabe
Dette er den mest almindelige arkivskab. Lodret kabinetter er højere end de er brede, så de bruger et minimum af vægplads. De har overalt fra to til fem skuffer og den rigtige størrelse til at holde holde letter og legal dokumenter. De kommer i mange forskellige farver og målere af stål. Hvis du har råd til at købe en, der er brandsikker, så meget desto bedre.
b) laterale arkivskabe
Lateral kabinetter er bredere end lodret kabinetter, men ikke så dybt, og er designet til høj-volumen lagerkapacitet. De har overalt fra to til fem skuffer og kan holde letter eller Legal dokumenter. Filerne placeres enten i kabinettet fra venstre til højre, står over for siden af skuffen, eller arrangeres fra front til bag i flere rækker.
Mange to-skuffe laterale modeller er designet til at passe under arbejdsflader og tabeller for ekstra lagerplads og er ofte parret med et skrivebord til at øge vandret plads. Igen, hvis du finder en, der er brandsikker, og du har råd til det, snap det.
4. bogreoler
Bogreoler bør være lavet af træ eller metal. Undgå fiberboard dem, da de er spinkle og ikke står til gentagen brug. Ligesom arkivskabe kommer reoler lodret og laterale. Undgå lodret dem, der står for høj. Der er en chance for dem bliver toptunge og faldende over. Betale særlig opmærksom på denne advarsel, hvis du bor i et område, jordskælv eller hvis du har små børn, som kan glæde i klatre til toppen af din reol.
5. arbejde tabeller
Arbejdsborde er fantastisk til at sprede ud af store projekter, som dit skrivebord ikke er stor nok til at rumme. Hvis du har plads nok hjem kontor for en permanent arbejdsbord, der er fantastisk. Ellers overveje at købe et klapbord, som du kan tage ud, når du har brug for det og gemme væk når du ikke.
6. opbevaring
Toiletter, garager, kviste og gennemsøgning mellemrum gøre gode steder at butikken afsluttede projekter og hjemmekontoret papirarbejde Hvis rummet ikke er fugtigt eller høj luftfugtighed. Hvis opbevaring er et reelt problem så måske du skal overveje at leje en off-premise opbevaring locker.
Tænk på dit kontormøbler som grundlaget for din produktivitet center. Det er sandsynligt, at du vil have til at leve med dine beslutninger i et stykke tid. Vælg med omtanke. Din personlige komfort og evne til at forblive organiseret, afhænger det. Hvis du vokser fra dine møbler senere, eller simpelthen gøre nok penge, som du ønsker at “sparke den op et hak”, din investering vil betale, fordi du vil sandsynligvis være i stand til at få en stor del af dine penge tilbage, når du sælger din gamle kontormøbler at gøre plads til den nye.
© Vishal P. Rao

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*